Boligtype B2 (UDSOLGT)

Livet på toppen i Trongården bringer himlen tættere på!

Rækkehus i to plan med fantastisk tagterrasse

B2 rækkehusene er identiske med B1-husene både ude og inde, men adskiller sig dog markant med en særdeles lækker tagterrasse på toppen!

Der er adgang til terrassen via indendørs trappe fra husets 1. sal og herfra er det bare at nyde de skønne sommerdage – der er nemlig rigelig plads til både sidde- og spisemiljøer og en solseng eller to.

Arkitekturens detaljer spiller smukt sammen på toppen af B2-husene, hvor gyldne partier beklæder trappehuset og de brune trælameller elegant skærmer mod naboen. Som ekstra finesse etableres en pergola, som skaber naturligt ly og samtidig tilfører terrassen sydlandsk stemning.

Tagterrassen er desuden udstyret med praktisk vandhane, så blomster, planter og krydderier kan trives optimalt under den åbne himmel.

B2 husene er identiske med B1-husene både ude og inde, men adskiller sig dog markant med en særdeles lækker tagterrasse på toppen! Der er adgang til terrassen via indendørs trappe fra husets 1. sal og herfra er det bare at nyde de skønne sommerdage. Husene henvender sig til mange familietyper med god plads både oppe og nede.

Boligtype B2 – oversigtskort

ÅBENT HUS
Onsdage kl. 16.00 – 17.00
Søndage kl. 13.00 – 15.00

Oplev vores flotte prøvebolig (indkørsel fra Trongårdsparken)

BOOK EN PERSONLIG FREMVISNING HOS LOKALBOLIG

© Copyright - Trongården / design: dbyk.dk