Boligtype D (UDSOLGT)

Stort rækkehus i to plan med balkon, carport, stor gårdhave og terrasse

Stort rækkehus i to plan med balkon, carport og stor gårdhave

Husene er i to plan med skøn gårdhave foran huset, der via carport, byder velkommen – med plads til møbleringer, blomsterkrukker og hobby-projekter.

Den hyggelige terrasse, på den anden side af huset, vender ud mod Trongårdens frodige, grønne strøg.

Boligerne henvender sig til mange familietyper med masser af plads både oppe og nede. Dejlig lys stue, eksklusivt SVANE køkken, badeværelse og bryggers i stueplan (i etape 1, er der dog ikke badeværelse i stueplan, men alene et gæstetoilet). På 1. sal er der tre værelser, hvor der fra master bedroom er udgang til stor balkon, ligesom 1. sal byder på en fleksibel indretningsmulighed, idet det ene værelse kan gøres lidt mindre, hvilket resulterer i et større repos-område ved trappen – og dermed plads til stort alrum eller kontorplads. Der er også mulighed for helt at fjerne væggen, og på den måde opnå et stort alrum eller et funktionelt stuemiljø. Desuden indeholder førstesalen et centralt placeret badeværelse.

De smukke, vedligeholdelsesfrie huse er udført i gedigne, klassiske materialer. Her lever man livet – uden dårlig samvittighed over alt det man ikke når i et gammelt hus.

Dette rækkehus er et godt alternativ til den store villa, med et minimum af vedligeholdelse – Her leves livet, uden dårlig samvittighed over alt det man ikke når i et gammelt hus.
Boligerne henvender sig til mange familietyper med masser af plads både oppe og nede.

Boligtype D – oversigtskort

© Copyright - Trongården / design: dbyk.dk