Boligtype E (UDSOLGT)

De smukke, vedligeholdelsesfrie klyngehuse i ét plan er udført i gedigne, klassiske materialer. Her lever man livet – uden dårlig samvittighed over alt det man ikke når i et gammelt hus.

Nemt og velfungerende klyngehus i ét plan

Husene byder velkommen med stor, attraktiv gårdhave med både carport og redskabsskur. Her er masser af plads til møbleringer, blomsterkrukker og hobby-projekter. Fra den hyggelige terrasse, på husets modsatte side, kan man nyde dagens sidste solstråler på de lune sommeraftener.

De velindrettede E-klyngehuse indeholder både entré med ovenlysvindue samt bryggers. Særdeles attraktive detaljer i moderne et-planshuse. Desuden har husene to værelser, dejlig lys stue, samt eksklusivt SVANE køkken/alrum og badeværelse.

De rummelige boliger henvender sig til flere familietyper, par og enlige, som ønsker en vedligeholdelsesfri og eksklusiv bolig i ét plan.

Velindrettet klyngehus med sydvendt gårdhave samt carport og redskabsskur. Her er bl.a. entré med ovenlys, lækkert badeværelse, to soveværelser samt bryggers. Husets hjerte er det flotte, gennemlyste alrum, der både fungerer som stue og køkken, med eksklusive køkken-elementer fra Svane Køkken i en kombi af røget eg og hvid endvidere to soveværelser.

Boligtype E – oversigtskort

© Copyright - Trongården / design: dbyk.dk