Boligtype G (UDSOLGT)

Stort klyngehus i ét plan med skøn stue og separat forældreafdeling

Velindrettet klyngehus i ét plan

De store G-klyngehuse i ét plan ligger roligt og naturskønt i TRONGÅRDENs nordøstligste del. Den arkitektoniske udformning i lyse, gullige tegl, har mørke nister og elegante recesser og detaljer i murværket, som er med til at indramme facaderne og skabe et varmt og imødekommende udtryk.

Grønne plantebede byder velkommen foran huset – og det flisebelagte ankomstparti med overdækning ved hoveddøren, giver plads til bænk og blomsterkrukker. Til huset hører rummelig, muret carport med smukke partier i mørke trælameller – og adgang til boligens bryggers. I forlængelse af carporten er et praktisk depotrum/skur til opbevaring af havemøblerne, værktøjet eller julepynten!

De smukke, vedligeholdelsesfrie klyngehuse udmærker sig bl.a. ved det store forældresoveværelse med walk-in og direkte adgang til privat badeværelse – ideelt for seniorer og børnefamilier. Forældreafdelingen separerer sig på den måde fra husets to øvrige værelser. Fra entréen er der adgang til det andet store badeværelse, og herfra åbner det skønne et-plans hus sig op i den rummelige stue/køkken/alrum med udgang til den flisebelagte gårdhave. Her er plads til både spiseplads, loungemiljø og solsenge. Halvmuren mod TRONGÅRDENs åbne, grønne strøg sørger for hyggeligt privatliv i den attraktive sydvendte gårdhave.

Dette klyngehus udmærker sig bl.a. i indretningen af en separat voksen-afdeling, ideelt for såvel seniorer som børnefamilier.

Her er alt hvad du måtte ønske dig: Super planløsning med optimal udnyttelse af alle m2, solrig, sydvendt gårdhave og integreret carport og redskabsskur samt et minimum af vedligeholdelse.

Boligtype G – oversigtskort

ÅBENT HUS
Onsdage kl. 16.00 – 17.00
Søndage kl. 13.00 – 15.00

Oplev vores flotte prøvebolig (indkørsel fra Trongårdsparken)

BOOK EN PERSONLIG FREMVISNING HOS LOKALBOLIG

© Copyright - Trongården / design: dbyk.dk