Ludvig Find og Andreea Kaiser står bag Trongården

Erik Ludvig Find (herefter Ludvig Find) fungerer i dag som ejer og administrerende direktør i det succesfulde ejendomsselskab, ELF Development. Ludvig Find stiftede virksomheden i 2006 sammen med Andreea Kaiser, der siden har fungeret som bestyrelsesformand i selskabet.

Ludvig Find og Andreea Kaiser mødte hinanden, da de begge læste en MBA i Finans på London Business School. Mødet resulterede i, at Ludvig og Andreea fandt sammen som partnere både privat og professionelt. I dag har Ludvig Find og Andreea Kaiser formået at opbygge en stærk organisation med 36 dedikerede medarbejdere. Dette er et tal, der kun vokser, i takt med at virksomheden støt og roligt ekspanderer.

I ELF Development navigerer alle medarbejdere ud fra en fælles vision om at udvikle og administrere kvalitetsbyggerier og velfungerende bykvarterer. Ludvig Find understreger blandt andet, at det er hans og medarbejdernes fornemmeste opgave at tage udgangspunkt i de ønsker og behov, der gør sig gældende hos de beboere, der skal interagere med ELF Developments byggerier og byrum. På denne måde sikrer teamet, at de hver gang leverer en bolig eller et byrum, der gør en positiv forskel for de mennesker, det lever i og omkring byggeriet.

Ludvig, Andreea og den urbane landsby

Ludvig Find, Andreea Kaiser og deres medarbejdere har i løbet af de seneste 14 år gennemført en lang række omfattende udviklingsprojekter. Ét af disse succesfulde udviklingsprojekter er Trongården i Kgs. Lyngby. Når Trongården står færdigopført, vil villakvarteret bestå af i alt 24.000 m2 kvalitetsboliger fordelt på otte forskellige boligtyper.

Trongården opføres i yderkanten af Dyrehavegårds jorder. På denne måde bliver villakvarteret en del af en større udvikling af Kgs. Lyngbys østligste områder, hvor boliger og rekreative områder blander sig med erhverv, forskning og innovation.

Alle Trongårdens boliger, herunder både ejer- og lejeboligerne, udstråler individuelle kvaliteter med gennemtænkte planløsninger indendørs og charmerende oaser udendørs. Ludvig Find og Andreea Kaiser fortæller, at Trongården allerede nu fungerer som en mindre urban landsby med små snoede sivegader og masser af grønne, rekreative fællesarealer, der binder villakvarteret sammen. Ambitionen er, at Trongården skal gøre plads til diversitet og fællesskaber på tværs af generationer, fagligheder og familiemønstre.     

Det svanemærkede villakvarter

Med Trongården har Ludvig Find og Andreea Kaiser desuden sat deres første svanemærkede byggeri i søen med en klar ambition om at øge antallet af svanemærkede byggerier i ELF Developments udviklingsportefølje såvel som administrationsportefølje i løbet af de næste år.

Når det anerkendte svanemærke er skaleret op på bygningsniveau, betyder det, at et byggeri lever op til en række høje krav for sundhed, miljø og økonomi. Et svanemærket byggeri er bl.a. kendetegnet ved et lavt energiforbrug, et sundt indeklima og bæredygtige materialer. Eksempelvis stammer alt træ i byggeriets konstruktion udelukkende fra bæredygtigt forvaltede skove.

”Trongården er et enestående projekt, blandt andet fordi det er det eneste boligudviklingsprojekt af sin karakter i Lyngby-Taarbæk Kommune. De svanemærkede kvalitetsboliger tæt på natur, god infrastruktur og de mange tilbud i Kgs. Lyngby rammer lige i hjertet af det, som mange boligkøbere efterspørger”, afrunder Ludvig Find.